Health & FitnessWeight Loss

Reduslim

След осем седмици участниците в проучването, които поддържат постоянен график за упражнения, губят средно 3,1% от телесното си тегло в сравнение с 1,6% при тези, които стават и се разхождат, когато пожелаят.

Колкото по-редовно са се упражнявали хората, толкова по-голяма е била загубата на тегло, което според водещия автор на изследването, лекаря от Кливландската клиника Алисън Бол, reduslim брой капсули е “доста забележително”.

Този допълнителен тласък в загубата на тегло се дължи на феномена, наречен “хронотип”, който по същество е красив начин да се каже, reduslim брой капсули че просто естествено предпочитате да спортувате по определено време на деня или че се събуждате рано сутрин и спортувате първо.

Някои хора, като мен, са къснобудни. Други пък предпочитат да тренират сутрин. Което и време да ви подхожда, просто намерете това, което работи най-добре за тялото ви, и се придържайте към него.

Най-важното е да разберете кое е вашето естествено време. Като планирате тренировките си според хронотипа си, можете да си легнете по-рано, което ви помага да засилите метаболизма си и да изгорите повече калории по време на сън.

Можете също така да адаптирате рутинните си упражнения към естествения си циркаден ритъм, като правите тренировките си в дните, които имат смисъл от гледна точка на графика ви. Например, ако по принцип се събуждате в 4 ч. сутринта, има смисъл да правите упражнения първо сутрин, защото ще сте най-бодри, а и във форма от предната вечер.

За да работи това добре, reduslim брой капсули ще трябва също така да се придържате към тези тренировки последователно. Ако например обичайното ви време за лягане е след 23:00 ч., най-доброто време за тренировка вероятно ще бъде вечер. Но ако постоянно си лягате или се събуждате след 10 ч. сутринта, бързо ще прегорите. Затова ключът е да не подхождате към графика си за тренировки по принципа “всичко или нищо”.

Някои упражнения също имат стимулиращ съня ефект, така че опитайте с йога и пилатес, които са чудесни както за упражнения, така и за релаксация. Според проучване от 2010 г., reduslim брой капсули публикувано в списание Sleep, упражненията също така предизвикват отделянето на хормона мелатонин, който може да ви помогне да заспите.

Ако обикновено се събуждате след 3 часа сутринта, Reduslim брой капсули опитайте да се събудите по-рано, да правите упражнения и да заспите по-късно сутринта. Можете да комбинирате това с гореспоменатия трик с времето – да се събудите точно преди естественото си време за лягане и да направите тренировката или сесията за медитация, която сте планирали за първото нещо в


We are currently airing our editorial message every day / month and gaining the attention of 241 + million affluent viewers and subscribers on the Fox Business Network, Oxygen, and the Travel Channel. See demographics by clicking here.

As Seen On American Airlines American Airlines
As Seen on Oprah Winfrey, the Own Channel
As Seen on Lifetime, Real Women
As Seen on Fox Business News
As Heard on CBS Nationally Syndicated Radio
As Seen on CNN